DM Autoteknik står altid klar med gode råd om din bil

Din bil fortjener lidt kærlighed!

En bil er ikke bare en bil. Det er det fineste stykke ingeniør-arbejde og uanset alderen på din bil, er det et stykke med luksus. Og mange gange tager vi den for givet.

Men din bil skal passes og plejes for at holde længere og for at holde dig sikker på vejen.

Misvedligeholder du din bil, svarer det til ikke selv at gå i bad og børste sine tænder. Hurtigt kommer du til at se slidt ud og føle dig utilpas. Det samme gælder for din bil. Så sørg for at få din bil til service og syn og reager altid på mislyde og unormale hændelser.

Pas på med prisen – hvad er med i et stort service?

Du kan risikere at få et lille service, selvom du bestiller et stort. Det hele handler om, hvor omhyggeligt værkstedet går til opgaven.

Hos DM Autoteknik gør vi tingene ordentligt og sørger for, at du får det, du betaler for.

 

Ved service skifter vi diesel-brændstoffiltre og andre filtre HVER gang. Det slider mindre på din motor med nye filtre og er med til at sikre, at højtrykket i dysserne i motoren, fungerer optimalt.

Får du derimod ikke skiftet brændstoffiltre, risikerer du, at der kommer små kobber-partikler i filteret, som slider inde i motoren og kan medføre, at der skal foretages dyre reparationer. Derfor er det vigtigt ved hvert service, at filtrene efterses og skiftes ved det mindste slid.

 

Hos DM Autoteknik sørger vi også for dine bremser, som skal vedligeholdes ligesom resten af bilen. Her skiller vi bremserne ad, smører dem og justere dem. Vi nøjes ikke bare med et visuelt eftersyn. Det gør at de holder længere – faktisk op til 33 % længere.

Gratis synskontrol – det tager kun 30 min.

Men hvad bliver der lavet ved din bil?

 

Spar tid og besvær og lad os klare dit synsbesøg i løbet af dagen.

Vi gennemgår bilen inden syn og skulle der være fejl, så får du et tilbud på reparationen, inden vi går i gang.

Når din bil er klar, kører vi den til syn for dig GRATIS (Kun synsgebyret egenbetaling)

Hvad indgår i synsgennemgangen:

Kontrol af dæk, kontrol af styretøj, kontrol af lys og lygter, ruder og spejle, elektronisk kontrol af bremser, kontrol for skævbremsning, gennemgang af karrosseri for gennemtæring og huller, kontrol af anhængertræk, emissionskontrol (forureningskontrol af udstødning med røggastester)

Sørg for, at at dine dæk på bilen er i orden.

At have dårlige dæk på din bil, svarer til at gå med sko uden såler.

Bilen er ikke bare en brugsgenstand. Den er noget at det fineste, vi har og derfor skal vi passe på den.

Gode kvalitetsdæk giver dig sikkerhed, komfort og luksus.

Det danske klima er sindssygt hårdt ved din bil.

Luftfugtigheden er altødelæggende for metallet og bremserne. Derfor er det super vigtigt, at du tager vedligeholdelsen af din bil alvorligt.

Giv din bil den opmærksomhed, den har fortjent – Det gør vi.

Det betyder noget for os, at din bil har det godt. Derfor forlanger vi det bedste af os selv – hver gang. Vi springer aldrig over, hvor gæret er lavest. Alt bliver gennemgået – helt ned til smøring af dørhængslerne.