REPARATION OG SERVICE PÅ HYBRIDBIL OG ELBIL UDFØRES AF EKSPERTER

Leder du efter en mekaniker, der kan reparere eller udføre service på elbil eller hybridbil?

Du er havnet det helt rigtige sted.

Hos DM Autoteknik har vi specialiseret os i el- og hybridbiler, fordi vi tror på, at fremtiden kører på el.

Du kan derfor trygt vælge os, hvis du skal have udført reparation eller service på elbil eller hybridbil. Vores værksted er beliggende i Roskilde, og vi har derfor særligt mange kunder fra Tune, Trekroner, Fløng og Hedehusene.

EL- OG HYBRIDBILER ER VORES SPIDSKOMPETENCE

Går vi ganske få år tilbage i tiden, kørte vi danskere kun på benzin eller diesel. Men i dag ser vi flere og flere el- og hybridbiler på vejene.

Derfor sørger vi for løbende at holde os opdateret inden for reparation og service på hybridbil og elbil.

Vi har de kompetencer og det udstyr, der skal til for at kunne varetage enhver reparation af din el- eller hybridbil. Noget som de færreste danske værksteder har.

Vi har efterhånden opbygget en solid erfaring med reparation og vedligeholdelse af de moderne biler, hvorfor vi opfatter det som en af vores spidskompetencer.

SERVICE PÅ ELBIL OG HYBRIDBIL MINDST EN GANG OM ÅRET

Det er en god ide, at du tager din el- eller hybridbil til service mindst en gang om året. Så vil du altid være sikker på vejen.

Vi tager glædeligt imod din bil.

Når vi udfører et serviceeftersyn, tjekker vi din bil fra ende til anden. Vi tjekker for eksempel for rust i bremserne. Vores erfaring siger os nemlig, at det ofte kan være et problem. Og finder vi et eller flere problemer, tilbyder vi naturligvis også at klare reparationen.

LEDER DU EFTER ET VÆRKSTED TIL SERVICE PÅ HYBRIDBIL ELLER ELBIL?

Har du brug for en mekaniker, der kan reparere eller udføre service på hybridbil eller elbil?

Så tøv ikke med at kontakte os.

Kommer du ikke igennem til os via telefon, så håber vi, du vil sende en e-mail.

Vi er altid klar til at udføre både service og reparationer af enhver art, uanset hvilken biltype du er indehaver af.

KVALITET ER DIN GARANTI

Hos DM Autoteknik sætter vi en stor ære i altid at levere meget høj kvalitet i alle vores reparationer. Derfor kan du trygt overlade din bil til vores kyndige hænder.

ALTID SERVICE MED ET SMIL

Vi ønsker at levere den absolut bedste service til dig, som kunde. Hos os skal vores kunder altid føle sig velkomne og som en del af huset.

ET ORDENLIGT VÆRKSTED

En ordenligt værksted betyder flere ting hos os. Du vil altid få en ordenlig betjening. Du vil opleve pæne og ordenlige omgivelser. Din bil vil altid blive behandlet ordenligt. Det er for os et ordenligt værksted.

ALTID DEN RIGTIGE PRIS

Hos os får du altid et prisoverslag, inden vi påbegynder reparationen af din bil. Skulle der opstå uforudsete udfordringer undervejs, vil du blive kontaktet, så vi kan aftale nærmere, og du igen får en ide om økonomien. Hos os får du altid en fair behandling.

46 76 02 77

Send E-mail

DM AUTOTEKNIK APS