Vi hjælper dig med alt inden for autoteknik

Service på aircondition og klimaanlæg

Se vores forskelige priser og book tid til eftersyn af aircondition eller klimaanlægseftersyn 

Vi står klar til at rådgive dig. Du er altid velkommen til at kontakt os, så kan vi sammen finde den rette service til din bil. Ring til os på 46 76 02 77.

Fuldautomatisk AC klimaservice

DKK398

Basis AC klimaservice

DKK598

Premium AC klimaservice

DKK898

Det er vigtigt, at du vedligeholder din bil’s aircondition- eller klimaanlæg, og dette er der flere gode grunde til.

Vi benytter 3 typer pollenfiltre

Almindelige standard pollefiltre med lameller
Pollenfilter med aktiv kul – Kører du meget bykørsel, hvor forureningsniveauet er højt, er dette absolut at anbefale. Der fjernes markant flere forureningspartkiler fra luften, inden det kommer i kabinen.
Pollenfilter med aktiv kul og citrusduft, som udover at fjerne mere forurening, skaber en fornemmelse af renlighed i din bil.

Hvad kræver det at lave en aircondition- og klimaservice?

Det er en afgørende for kvaliteten af din aircondition- og klimaservice, at vælge et værksted med dybdegående viden og erfaring omkring airconditionanlæg. Det er ikke nok, bare at sætte et airconditionanlæg på fuld automatik og så lade computeren gøre alt arbejdet.

Vi har uddannede airconditionteknikere, som kender til alle aspekter ved et airconditionanlæg og service heraf.

Eksempelvis kan trykforskel og temperaturforskelle i rørene betyde begyndende tilstopning, som vil medføre skade på dit aircondition- eller klimaanlæg. Hvis temperatur og tryk ikke er korrekt, ødelægges klima-kompressoren på bilen, fordi den er overbelastet. Det opdager man ikke ved en fuldautomatisk test og påfyldning af kølemiddel på et airconditionanlæg.

En klimaservice af dit køleanlæg bør indebære manuel måling og visuel kontrol for at få det optimale ud af anlægget. Vi benytter UV (ultraviolet) lys. Uddybbende tilsætter vi et ultraviolet sporingsstof og lyser derefter med en UV lampe. Dette lokaliserer selv helt små utætheder, som ikke opdages ved en automatiseret klimaservice.

Det anbefales at køre med dit airconditionanlæg hele året. Hvis det bliver serviceret rigtigt og det er korrekt indstillet i forhold til tryk, så bruges der ikke målbart mere brændstof end kørsel uden tændt airconditionanlæg.

Et aircondition- eller klimaanlæg skal vedligeholdes

Det er vigtigt, at du vedligeholder din bil’s aircondition- eller klimaanlæg, og dette er der flere gode grunde til.

  • Vidste du for eksempel, at dit brændstofforbrug stiger, hvis dit aircondition eller klimaanlæg ikke fungerer, som det skal?
  • Og vidste du, at du ved at passe på dit klimaanlæg, kan få maksimal køleeffekt i din bil, hvilket faktisk er helt ned til 7 grader?
  • Eller kender du til den sundhedsmæssige risiko ved ikke at at få renset filtrene i dit aircondition eller klimaanlæg?

Økonomisk set er der mange penge at spare ved at på passe på og vedligeholde dit aircondition- eller klimaanlæg. Både for at undgå øgede udgifter til brændstof, men også at du, ved vedligeholdelse af anlægget, minimerer risikoen for beskadigelser og derved undgår dyre reparationer.

Et aircondition eftersyn er mere end bare påfyldning

Dm Autoteknik kontrollerer altid anlægstryk og omgivelses-temperatur. Dette sikre korrekt påfyldning af kølervæske. Typisk påfyldes efter fabriksstandard, men dette kan nemt være for høj. Et aircondition eftersyn er mere end bare påfyldning.

Christian  Spangtoft og Morten Iversen er uddannet klimateknikere, og har den nyeste viden indenfor optimering af aircondition anlæg. Med ultraviolet lys kontrollerer vi for utæthed, vi foretager måling af indblæsnings-temperatur før og efter aircondition service og tilretter trykket ud fra det. Nå vi påfylder korrekt på et airconditionanlæg, kan vi få temperaturen helt ned og køle omkring 7 grader, som et køleskab. Vores kontrol af temperatur differencemåling på rør sikrer ingen tilstopning. Pollenfilter skiftes altid ved behov.

Aircondition/ Klimaanlæg service booking

BOOK ONLINE

Ønsket dato