Vi hjælper dig med alt inden for autoteknik

Samarbejdspartnere

Vi har nogle stærke samarbejdspartnere bag os, som gør os i stand til at varetage alle opgaver inden for autoteknik. Vores samarbejdspartnere tæller bl.a.:

  • AutoPartner
  • Dansk Bilbrancheråd
  • Pierre.dk

Med AutoPartner står vi stærkt

Vi er blandt andre medlem af AutoPartner, og det medlemskab giver os adgang til en lang række ydelser, som er fordelagtige for os og vores kunder. AutoPartner er det pålidelige, professionelle og kvalitetsbevidste værksted, hvor der sættes en ære i at udføre et godt stykke arbejde.

I kraft af medlemskabet deltager vi løbende i kurser og efteruddannelser. Det gør vi for at holde os opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for vores område.

AutoPartner kontrollerer ligeledes kvaliteten på de reparationer og serviceeftersyn, vi foretager på vores værksted. På den måde sikrer vi os, at kvaliteten af vores arbejde altid er i top.

Vores samarbejde med AutoPartner giver os også adgang til grossisternes store og brede udvalg af reservedele i OE-kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det gavner både os og vores kunder.

Øvrige samarbejdspartnere

Vi er også medlem af Dansk Bilbrancheråd, som er Danmark støreste interesseorganisation inden for bilbranchen. I kraft af vores medlemskab er vi omfattet bilgaranti.

Vi samarbejder også med den største og mest moderne autolakeringsvirksomhed i Europa pierre.dk. På grund af det samarbejde kan vi tilbyde autolakering af den absolut højeste kvalitet.

Et andet kendetegn ved pierre.dk er, at de udfører lakreparationer indenfor 24 – 48 timer. Det er helt exceptionelt.

Med de stærke samarbejdspartnere bag os kan vi hjælpe vores kunder med alt inden for autoteknik, og vi kan udføre opgaven til perfektion.

Du kan altså trygt vælge os som din professionelle samarbejdspartner.

Læs mere om vores services