Skip to main content

RUSTBESKYTTELSE TIL DIN BIL

Er det blevet tid til at give din bil en undervognsbehandling, eller er du i tvivl om, hvorvidt der er behov for behandlingen? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos DM Autoteknik er vi blandt andet specialister inden for rustbeskyttelse til biler, og vi står klar til at hjælpe dig med at sikre, at din bil får den helt rette rustbehandling. Vores værksted er beliggende i Roskilde, og vi har derfor mange kunder, der kommer fra lokalområdet samt andre nærliggende områder som for eksempel Hedehusene, Trekroner og Fløng.

ANBEFALINGERNE FRA FDM

Rustbeskyttelse til biler er en behandling, som mange bilejere er i tvivl om nødvendigheden af, samtidig med at der også er mange bilejere, der er i tvivl om, hvor ofte behandlingen bør udføres.

FDM har derfor udarbejdet følgende anbefalinger til bilejerne i forbindelse med rustbeskyttelse:

  • Alle biler bør blive rustbehandlet, fra de er helt nye, idet de typisk ikke er blevet produceret til det danske klima
  • Jo tidligere bilen får en rustbeskyttelse, desto bedre er det for bilen
  • Som bilejer bør man hvert andet år få en uvildig til at vurdere, om bilen trænger til en ny behandling.

HVAD KOSTER RUSTBESKYTTELSE?

Der er meget stor forskel på, hvor meget rustbeskyttelse koster. Vores priser afhænger blandt andet af, om der er tale om den første behandling, hvor meget din bil bliver brugt, særligt i vinterhalvåret som er ekstra hård for bilen på grund af de store mængder salt på vejene, og hvilken bil du har. Vi tilbyder dog altid en billig pris på lige netop den rustbeskyttelse, som din bil har behov for, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker det.

ADDITIV SPECIALISTCENTER

ONLINE BOOKING

KVALITET ER DIN GARANTI

Hos DM Autoteknik sætter vi en stor ære i altid at levere meget høj kvalitet i alle vores reparationer. Derfor kan du trygt overlade din bil til vores kyndige hænder.

ALTID SERVICE MED ET SMIL

Vi ønsker at levere den absolut bedste service til dig, som kunde. Hos os skal vores kunder altid føle sig velkomne og som en del af huset.

ET ORDENLIGT VÆRKSTED

En ordenligt værksted betyder flere ting hos os. Du vil altid få en ordenlig betjening. Du vil opleve pæne og ordenlige omgivelser. Din bil vil altid blive behandlet ordenligt. Det er for os et ordenligt værksted.

ALTID DEN RIGTIGE PRIS

Hos os får du altid et prisoverslag, inden vi påbegynder reparationen af din bil. Skulle der opstå uforudsete udfordringer undervejs, vil du blive kontaktet, så vi kan aftale nærmere, og du igen får en ide om økonomien. Hos os får du altid en fair behandling.