Få et dækskifte i Roskilde nu

Dækskifte i Roskilde

Årstiden skifter, og det betyder, at du skal have udskiftet din bils dæk.

Men hvilke dæk skal du vælge, og hvordan får du dem monteret korrekt?

Her kommer vi ind i billedet.

Vi hjælper dig med dit dækskifte i Roskilde.

Hvilke dæk skal du vælge?

Du må aldrig gå på kompromis med dine dæk, for de er en afgørende faktor for, at du kan køre sikkert i trafikken.

Vi hjælper dig med at finde de helt rette dæk, og vi skifter dem også for dig på vores værksted i Roskilde. Læs med her og bliv klogere på, hvad du bør være opmærksom på, når du skal vælge dæk.

I dag skelner vi mellem sommer-, vinter- og helårsdæk. Og som navnene antyder, er de designet til at præstere godt under forskellige vejrforhold.

Sommerdæk

Vi kan ikke give dig en bestemt dato for, hvornår du bør skifte til sommerdæk. Det afhænger ganske enkelt af vejret. Er du i tvivl, synes vi, du skal ringe til os. Vi rådgiver dig glædeligt.

Sommerdækket er designet til at præstere godt under varme vejrforhold. Dæktypen er nemlig lavet af en gummiblanding, som giver de bedste køre- og bremseegenskaber i varmt vejr.

At montere sommerdæk er ikke nogen nem opgave.

Lader du os skifte dine dæk på værkstedet i Roskilde, kan du være sikker på, at de nye dæk bliver monteret korrekt og efter lovgivningen.

Vinterdæk

Vinterdæk er designet til at yde en god præstation under kolde og glatte forhold. Et sommerdæk har slet ikke de samme egenskaber som et vinterdæk. Så hvis du tror, du kan køre på sommerdæk i vinterperioden, tager du fejl.

Du vil ikke bare satse din egen sikkerhed, men også andres. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at investere i gode vinterdæk.

Dækskifte i Roskilde er vores spidskompetence

Helårsdæk

Helårsdækket har et slidebanemønster, der gør, at de kan bruges året rundt. Mønsterdybden er større end på sommerdæk og mindre end på vinterdæk.

I de fleste tilfælde anbefaler vi vores kunder at vælge sommer- og vinterdæk fremfor helårsdæk. Det skyldes, at helårsdæk ikke kan præstere lige så godt som dæk, der er specielt udviklet til hhv. sommer- og vinterkørsel.

Et helårsdæk kan dog være et udmærket valg for dig, der ikke bruger din bil særlig meget.

Kontakt os hvis du har brug for dækskifte i Roskilde

Skal vi skifte dine dæk på vores værksted i Roskilde? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

Skulle det ske, at vi ikke tager telefonen, så send os endelig en mail.

Ring til os
Skriv til os